fbpx
myreplagelogo
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med myrerne!
kun 599 kr
Åbningstilbud!

Vi fjerner myrebo og forebygger i Sjælland og Lolland-Falster: Næstved, Slagelse, Køge, Ringsted, Kalundborg, Rødby, Nykøbing Falster, Nakskov, Maribo og mange flere m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Effektiv og professionel myrebekæmpelse over hele Sjælland

Fra Gilleleje til Kalvehave og fra Røsnæs Fyr til Dragør. Vi kører ud over hele Sjælland og udfører myrebekæmpelse.
Kan du ikke finde boet – f.eks. hvis du kun er stødt på myrerne indendørs – så klarer vi også det.

Når boet er fundet, går vi i gang med at bekæmpe myrerne. Det tager typisk en times tid.

Vi har nogle af markedets bedste priser – især nu med åbningstilbud – og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os. Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, nyopstartet firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af myrer – og hvepse for den sags skyld. Vores andet firma Hvepseplage.dk har vi haft i flere år, med mange tilfredse kunder.

Myrebekæmpelse på Sjælland – ude og inde

Har du været så uheldig, at flere tusinde myrer har slået sig ned i din have eller på terrassen og måske ovenikøbet har taget sig den frihed at kigge indenfor i dit køkken for at afsøge det for krummer og søde sager? Vi fra Myreplage.dk kan hjælpe dig med at bekæmpe de små bæster. Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på myrebekæmpelse over hele Sjælland.

Du kan selvfølgelig også først forsøge at få myrerne til at pakke sammen og flytte til et andet, knap så generende sted i haven. For myrerne er faktisk et nyttedyr og vigtige for økosystemet i haven. Det kan du gøre ved at oversvømme boet med vand gentagende gange. Eller ved at lægge appelsiner eller citroner ud, for myrerne kan ikke lide lugten af citrusfrugter.

Myrebekæmpelse på abonnement

Vi udfører også myrebekæmpelse på abonnement. Så kommer vi ud til dig tre gange i løbet af myresæsonen og bekæmper myrerne på din grund.
Med et abonnement sparer du penge i forhold til at bestille os tre gange.

Vil du have myrerne væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Myreplage.dk.

Vi kører ud til hele Sjælland og Lolland-Falster-området, og hjælper med at fjerne myrer med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Myreplage.dk

Effektiv og professionel myrebekæmpelse

Her hos Myreplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke kan lokalisere, hvor myreboet er, starter vi selvfølgelig med at gøre det, inden vi går i gang med at bekæmpe myrerne. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før myrerne er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit myreproblem til livs. 

Bekæmpelse af myrer indendørs og udendørs

Hvis myrerne er kommet indendørs, bør du være ekstra omhyggelig med rengøringen. Krummer, sukker, sjatter af søde drikkevarer og lignende tiltrækker myrerne, da det er nogle af deres livretter.Opbevar ellers tilgængelige mad- og drikkevarer i tætsluttende beholdere.

Det kan være en god idé at blande lige dele flormelis og kartoffelmel, og strø det dér, hvor myrerne færdes. Myrerne vil spise blandingen på grund af den søde flormelis, men kartoffelmel er gift for myrer. Derudover vil de slæbe det med ned i boet, hvor de andre myrer så også spiser det og dør af det.Der findes flere effektive husråd – som at hælde eddike blandet med bagepulver eller kogende vand i boet, men det er oftest nødvendigt at gentage flere gange, før alle myrer er døde.

Den hurtigste og nemmeste måde at komme af med myrerne på er gift eller biologisk bekæmpelse.

Mortalin er en effektiv gift mod myrer.

Det er Pyrethrum også – og sidstnævnte er ikke giftigt for dig og din familie eller for jeres kæledyr og havens fugle, pindsvin osv.

Biologisk bekæmpelse kan f.eks. ske med mikroskopiske orme – nematoder – som er vilde med at spise myrer.

FAQ om bekæmpelse af myrer

Herunder kan du læse svarene på de to oftest stillede spørgsmål om myrebekæmpelse.

Hvilket middel er det bedste mod myrer?

Det spørgsmål kan ikke besvares entydigt. Det afhænger helt og holdent af, hvor myrerne er, og om du vil prøve at få dem til at flytte, eller om du vil slå dem ihjel.

Hvordan bekæmper jeg myrer udendørs?

Først og fremmest skal du finde boet. Så kan du hælde kogende vand i boet. Er det i græsplænen, bør du dog flytte græstørven først, så du ikke ødelægger græsset. Efter du har hældt kogende vand i boet, sætter du græstørven på plads igen.

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@myreplage.dk

Myreplage.dk v. Mikkel Scheer