fbpx
myreplagelogo
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med myrerne!
kun 599 kr
Åbningstilbud!

Vi fjerner myrebo og forebygger i Midtjylland, Herning, Holstebro, Silkeborg og alle de andre forstæder
m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Myrebekæmpelse i Midtjylland

Vi tilbyder myrebekæmpelse i Midtjylland. Effektivt, skånsomt og billigt. Vi kommer gerne en gang eller på abonnement, hvor vi sørger for at myrerne ikke vender tilbage. Vi har nogle af markedets bedste priser – især nu med åbningstilbud – og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os. Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, nyopstartet firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af myrer – og hvepse for den sags skyld. Vores andet firma Hvepseplage.dk har vi haft i flere år, med mange tilfredse kunder.

Myrebekæmpelse i Midtjylland

Er du plaget af myrer under din terrasse, i græsplænen, i et af havens bede eller indendørs i dit hjem i Midtjylland? Det er ikke behageligt, men det er heldigvis muligt at bekæmpe dem. Det kan gøres på mange måder, og vi fra Myreplage.dk hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. Kontakt os i dag.

Det er ikke absolut nødvendigt at bekæmpe myrer, for myrerne er en vigtig del af økosystemet i din have. Så kun hvis de generer dig voldsomt, bør du få gjort noget ved dem. For det er nok de færreste, der har lyst til at bo sammen med omkring 3.000 myrer, hvad enten det er indendørs eller udendørs tæt på hjemmet.
Du kan prøve at få dem til at flytte, men lykkes det ikke, eller vil det tage for lang tid, må du slå dem ihjel med gift, ved at bekæmpe dem biologisk eller med midler, som ikke er gift, men som myrerne ikke kan tåle.

Vil du have myrerne væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Myreplage.dk.

Vi kører ud til hele Midtjylland-området, og hjælper med at fjerne myrer med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Myreplage.dk

Effektiv og professionel myrebekæmpelse

Her hos Myreplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke kan lokalisere, hvor myreboet er, starter vi selvfølgelig med at gøre det, inden vi går i gang med at bekæmpe myrerne. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før myrerne er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit myreproblem til livs. 

Myrebekæmpelse en enkelt gang eller på abonnement over hele Midtjylland

Vi hos Myreplage.dk tilbyder effektiv og professionel myrebekæmpelse. Du ringer bare, så kommer vi på besøg, finder myretuen – hvis du ikke selv har lokaliseret den – og bekæmper myrerne. Det tager typisk en times tid. Vi kommer ud overalt i Midtjylland.
Er du meget plaget af myrer sæsonen igennem, kan du tegne et abonnement hos os. Så kommer vi forbi tre gange i løbet af sæsonen. Det er billigere, end hvis du bestiller tre besøg uafhængigt af hinanden.

Hvad kan du selv gøre?

Går du selv i gang, kan du som tidligere nævnt:

  • Bruge gift – vi anbefaler Mortalin, som fås på spraydåse
  • Bekæmpe myrerne biologisk med nematoder – små orme
  • Bruge midler, som ikke er gift, men som de ikke kan tåle

Du kan også prøve at få dem til at flytte ved at hælde vand i deres bo gentagne gange eller ved at lægge en citron eller appelsin, dér hvor de kommer eller i deres bo. For myrer kan ikke lide lugten af citrusfrugter.

Midler, som myrerne ikke kan tåle, er bl.a. halvt kartoffelmel og halvt flormelis. Myrerne spiser blandingen pga. den søde flormelis, men de kan ikke tåle kartoffelmel.

Eller du kan blande 1 dl vand, 1 dl sukker og 2 pakker gær. Igen spiser de det pga. af det søde sukker, men gæren svulmer op, så de dør.

Enten skal du hælde/drysse midlerne direkte ned i tuen, eller også skal du gøre det et sted, hvor myrerne vil komme til at passere, så de spiser det eller tager det med ned i boet.

Har du fået myrer indendørs, er det vigtigt med en god hygiejne, så der ikke ligger madrester rundt omkring. Samtidig er det en god idé at opbevare føde- og drikkevarer i beholdere med tætsluttende låg.

FAQ om myrebekæmpelse

Få svarene på de to mest stillede spørgsmål om bekæmpelse af myrer.

Hvordan bekæmpes myrer udendørs?

Har du myrer i græsplænen, så fjern græstørven over boet, og hæld kogende vand ned i boet. Sæt græstørven på igen. Gentag evt. behandlingen. Er det på terrassen, så hæld kogende vand mellem fliserne. En anden mulighed er biologisk bekæmpelse.

Hvilket middel er bedst mod myrer?

Det afhænger af, om du vil slå dem ihjel eller få dem til at flytte. Mortalin eller citrusfrugter.

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@myreplage.dk

Myreplage.dk v. Mikkel Scheer