fbpx
myreplagelogo
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med myrerne!
kun 599 kr
Åbningstilbud!

Vi fjerner myrebo og forebygger Nordjylland, Aalborg m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Få professionel hjælp til bekæmpelse af myrer i Nordjylland

Kan du ikke komme af med myrerne, så kan vi hos Myreplage.dk hjælpe dig. Vi kører ud i hele Nordjylland.
Er myrerne indendørs, er det tit svært at finde selve boet. Og er det tilfældet hos dig, så starter vi med at lokalisere, hvor myrerne opholder sig. Og så går vi i gang med selve bekæmpelsen.

Vi har nogle af markedets bedste priser – især nu med åbningstilbud – og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os. Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, nyopstartet firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af myrer – og hvepse for den sags skyld. Vores andet firma Hvepseplage.dk har vi haft i flere år, med mange tilfredse kunder.

Myrebekæmpelse indendørs og udendørs

Har du fået myrer indendørs er det en god idé at komme dine madvarer i lukkede beholdere, som myrerne ikke kan kom ind i. Og det er også vigtig at holde rent, så der ikke er krummer eller sjatter på bordet, gulvet og andre steder, hvor myrerne kan komme til det.

Det er bedst at bekæmpe myrerne i deres bo, da det oftest er udendørs. Det kan gøres med gift, f.eks. Mortalin, som kan fås på spray og derfor er perfekt, hvis du har myrer svært tilgængelige steder. Eller Pyrethrum, som ikke er giftigt for mennesker, kæledyr osv.

Eller du kan bruge ikke giftige midler, som f.eks. nematoder – det er mikroskopiske orme, der spiser myrer – eller hjemmelavet ”gift”, som du kan lave af f.eks. bagepulver og eddike, som du hælder ned i myretuen. Eller halvt kartoffelmel halvt flormelis, som myrerne vil spise – pga. af den søde flormelis – men kartoffelmel er giftigt for dem, så de dør af det.

Du kan også lægge appelsiner eller citroner, dér hvor du vil have myrerne væk. Myrer bryder sig nemlig ikke om lugten af citrusfrugter. Men vil du bruge det for at få myrerne til at flytte deres bo, skal du væbne dig med tålmodighed.

FAQ om myrebekæmpelse

Herunder får du svaret på de to mest stillede spørgsmål om myrebekæmpelse.

Hvordan bekæmper du myrer udendørs?

Det afhænger af, hvor boet er. Er det under terrassen, kan du prøve at hælde kogende vand mellem de fliser, hvor boet er. Er det i græsplænen, fjerner du græstørven over boet, og hælder kogende vand ned i boet. Eller du kan bruge biologiske bekæmpelsesmidler.

Hvad er det bedste middel mod myrer?

Det kommer an på, hvor du er plaget af myrer henne, og om du vil slå dem ihjel eller få dem til at flytte. Så det er der ikke noget endegyldigt svar på.

Vil du have myrerne væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Myreplage.dk.

Vi kører ud til hele Aarhus-området, og hjælper med at fjerne myrer med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Myreplage.dk

Effektiv og professionel myrebekæmpelse

Her hos Myreplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke kan lokalisere, hvor myreboet er, starter vi selvfølgelig med at gøre det, inden vi går i gang med at bekæmpe myrerne. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før myrerne er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit myreproblem til livs. 

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@myreplage.dk

Myreplage.dk v. Mikkel Scheer