fbpx
myreplagelogo
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med myrerne!
kun 599 kr
Åbningstilbud!

Vi fjerner myrebo og forebygger på Fyn m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Myrebekæmpelse på Fyn

Vi tilbyder myrebekæmpelse på Fyn. Effektivt, skånsomt og billigt. Vi kommer gerne en gang eller på abonnement, hvor vi sørger for at myrerne ikke vender tilbage. Vi har nogle af markedets bedste priser – især nu med åbningstilbud – og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os. Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, nyopstartet firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af myrer – og hvepse for den sags skyld. Vores andet firma Hvepseplage.dk har vi haft i flere år, med mange tilfredse kunder.

Effektiv myrebekæmpelse over hele Fyn

Myrer kan være til stor gene, hvis de har lavet deres myretue tæt på huset, i græsplænen, under terrassen eller i et bed, og i særdeleshed hvis de kommer indenfor. I sådanne tilfælde kan det blive nødvendigt at bekæmpe dem. Har du problemer med myrer, så kom vi fra Myreplage.dk gerne og hjælper dig. Kontakt os, og få et godt tilbud.

Har du myrer et uheldigt sted, har du måske allerede forsøgt at få dem til at flytte ved at oversvømme boet eller ved at lægge citrusfrugter ud – som myrerne ikke kan lide lugten af. Lykkedes det ikke, må der skrappere midler i brug. 

Hos Myreplage.dk bekæmper vi myrer overalt på Fyn – fra Fyns Hoved til Lehnskov Strand.

Er myrerne indendørs, kan det nogle gange være svært at finde myreboet. Har du ikke fundet boet, starter vi med det, hvorefter vi går i gang med at bekæmpe myrerne.

Få et abonnement på myrebekæmpelse

Er du meget plaget af myrer, eller vil du bare være på den helt sikre side, kan du købe et abonnement hos os. Så stiller vi op tre gange i løbet af sæsonen til en lavere pris, end hvis du bestiller os for hver gang tre gange.

Bekæmpelse af myrer ude og inde

Det er ikke helt lige så ubehageligt at have myrer ude som inde. Men stadig kan myrerne godt være generende og også ødelæggende. F.eks. hvis de har lavet deres bo under fliseterrassen. Du kan vælge at bekæmpe myrerne med gift, biologisk eller med effektive husråd.

Af gift anbefaler vi Mortalin. Det kan fås som spray og er derfor nemt at anvende steder, der ellers er svært tilgængelige – f.eks. under/bag paneler. Du kan også bruge Pyrethrum, som kun er giftigt for små insekter – som myrer.

Biologisk bekæmpelse kan ske med nematoder, som er mikroskopisk små orme, der har myrer som livret.

Husråd kan f.eks. være kogende vand. Bagepulver blandet i eddike. Halvt flormelis og halvt kartoffelmel blandet. Det der er med husrådene, er, at de oftest skal gentages flere gange, før alle myrerne er døde.

FAQ om myrebekæmpelse

Læs svarene på to de oftest stillede spørgsmål, når det handler om myrebekæmpelse.

Hvordan bekæmpes myrer udendørs?

Er myrerne under terrassen eller i græsplænen kan du forsøge dig med kogende vand. Dog skal du i græsplænen først fjerne græstørven over boet for ikke at ødelægge græsset. Når vandet er hældt i boet, sætter du græstørven på plads igen. Er det ikke effektivt nok, kan du bruge biologiske bekæmpelsesmidler eller gift.

Hvad er det bedste middel mod myrer?

Det er der ikke noget helt klart svar på. Det afhænger af, hvor du er plaget af myrerne henne, og om du ønsker at få dem til at flytte eller at slå dem ihjel.

Vil du have myrerne væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Myreplage.dk.

Vi kører ud på hele Fyn, og hjælper med at fjerne myrer med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Myreplage.dk

Effektiv og professionel myrebekæmpelse

Her hos Myreplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke kan lokalisere, hvor myreboet er, starter vi selvfølgelig med at gøre det, inden vi går i gang med at bekæmpe myrerne. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før myrerne er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit myreproblem til livs. 

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@myreplage.dk

Myreplage.dk v. Mikkel Scheer